hamburger facebook instagram twitter

Det här är ett initiativ där vi vill visa den ovärderliga nyttan som det svenska föreningslivet gör i hela vårt avlånga land. Vi vill lyfta fram alla de tiotusentals idrottsföreningar och klubbar som på alla tider och i alla väder, i ur och skur, förenar, aktiverar, integrerar och utvecklar individer både som idrottare och som människor. Och vi vill också hylla alla de som arbetar ideellt; eldsjälarna som brinner för sin klubb och som skapar aktiviteter och en givande fritid för barn, unga och vuxna.

Vi vill öka insikten om klubbarnas insats, berätta vad den betyder och få fler att engagera sig i föreningslivet, få det att växa och därmed bidra till att denna unika folkrörelse kan fortsätta göra nytta över hela landet.

Vi vill dela era berättelser!

Vi vill sprida vidare berättelser om de idrottsklubbar som har de där särskilt härliga eldsjälarna, som alltid hittar smarta lösningar på verksamhetens utmaningar, som har den där solskenshistorien som alla vill höra. Vi vill höra om klubben som gör under för sina medlemmar, som på bästa sätt förenar, aktiverar, integrerar och utvecklar individer både på och utanför planen.

Det kanske är din klubb eller förening? Följ oss på våra sociala plattformar, där kommer vi dela med oss av era berättelser. I formuläret nedan får ni gärna skriva några rader om er klubbs viktiga arbete och varför det borde lyftas!

Utan ideellt engagemang, inget föreningsliv

Vi tycker att på tok för många tar eldsjälarnas ideella engagemang och det föreningarna gör för givet. Dessutom sjunker idag vuxnas engagemang i sina barns idrottsföreningar. Många tror att det går att betala sig fri från ansvar men missar då att hela föreningslivet bygger på ideellt engagemang och arbete. Och att det måste vara så för att sport och idrott ska kunna var tillgängligt för alla, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför tycker vi att det är dags att lyfta fram Sveriges fantastiskt breda föreningsliv och sätta landets alla eldsjälar, klubbar och föreningshjältar i rampljuset.

Vi vill höra mer om er klubb

Under vårt arbete med Heja Klubben! vill vi ge er möjlighet att lyfta fram just er klubb eller förening. Vi vill höra er berättelse om det som ni tampas med, era utmaningar och hur ni gör för att få det att gå runt, så att alla som vill kan utöva er idrott eller aktivitet. Vi vill höra om era eldsjälar. Har ni en Hjördis, Vaktis eller Svennis som lägger ner hela sitt hjärta för er medlemmar; som kritar linjer, säljer kaffe, slipar skridskor eller bokar träningstider?

Vi är också nyfikna på hur många likheter det finns eller vilka skillnader det är mellan en bordtennisklubb i Ystad och en i Pajala. Har ni samma utmaningar och har ni löst ekonomi och annat på samma sätt eller har någon av er en ”patentlösningen” som resten av Bordtennissverige vill höra om?

”Vinn en sponsor”

Under det här året kommer vi samla in bidrag till ”Sponsorpotten”. Du kommer kunna läsa mer om detta längre fram och hur du nominerar din klubb eller förening. Håll utkik här och i våra sociala kanaler!

Svenskt föreningsliv + svenskt näringsliv = sant

Det fantastiska ideella arbete som görs i alla föreningar räcker dock inte hela vägen för att klubbarna ska gå runt. Det behövs sponsorer, och det är där ni företag kommer in i bilden. Alla ni som har ett företag har nog någon gång fått frågan om att sponsra F14-laget i den lokala fotbollsklubben, eller om ni vill ha ert företagsnamn på en bana i stadens bowlingklubb.

Utan ert stöd och sponsring hade Sveriges idrottsklubbar och föreningar inte haft en chans. Och vi vet hur tacksamma de är för era bidrag, stora som små. Och det känns liksom naturligt att ni ska kunna vara med och engagera er i Heja Klubben!, exempelvis genom att bidra till ”Sponsorpotten”. Potten kommer vi som sagt att berätta mer om i ett senare skede, men ni kan redan nu kontakta oss om ni vill engagera er. Använd knappen här nedan för att kontakta oss så berättar vi mer om hur ni kan bidra!

VILL DITT FÖRETAG VARA MED OCH STÖTTA FÖRENINGSLIVET?

Använd knappen för att kontakta oss så berättar vi mer om hur ditt företag kan vara med och bidra till ett aktivt och levande föreningsliv!

Var med och bidra!

Ett annorlunda välgörenhetsinitiativ

Till skillnad från många andra välgörenhetsorganisationer så använder vi inte insamlade medel till administrativa kostnader. Inte en enda krona. Alla kostnader för att driva de välgörenhetsinitiativ som presenteras här står Danir Group för. Det innebär att varenda krona du skänker går till förmånstagaren.

Garanten

Bakom den här sidan och alla de insamlingar och initiativ som presenteras här står Danir Group. Danir är garanten för att alla insamlade medel kommer dit de ska och alla transaktioner bevakas av revisionsbyrån Deloitte som är tredjepartsgarant.

Danir.se
Heja Klubben!

Berätta om din klubb!

Börja med att fylla i uppgifterna här under. Uppgifter märkta med en asterisk är obligatoriska. Därefter kan du trycka på knappen och skicka in din berättelse!

Förnamn är obligatoriskt Efternamn är obligatoriskt E-mail är obligatoriskt Berätta om din klubb här är obligatoriskt

Tack för att du deltog!