Företagspotten
154 550 SEK
Folkpotten
77 050 SEK
Här kan du följa insamlingen till Segerpotten. Stapeln uppdateras dagligen, inte i realtid.

Just nu är den totala segerpotten 231 600 SEK

Bidra

INTE ETT KORVÖRE

Linköpings FC som vann Damallsvenskan 2017 fick noll kronor i segerpremie. Inte ett korvöre. Det är ju bara konstigt. Segerpotten är därför ditt och mitt sätt att premiera det lag som vinner Damallsvenskan 2018. För kan inte ansvariga för svensk fotboll se att det är något som inte stämmer och rätta till det, då får väl alla vi andra göra jobbet åt dem.

SEGERPOTTEN

Segerpotten kommer kortsiktigt att göra morgondagen bättre för 2018 års vinnare av Damallsvenskan. Men, målsättningen är framförallt att belysa de ekonomiska skillnaderna inom svensk fotboll, skapa ett engagemang och på så sätt bidra med något konkret till svensk damfotboll.

Folkpotten

Här kan du som privatperson vara med och bidra till Segerpotten. Swisha valfritt belopp till 123 420 96 15. Klicka på knappen nedan för att kopiera Swishnumret. Klistra sedan in det i mottagarfältet i Swish-appen. Betalningsmottagare: Expect a better tomorrow. Danir AB

123 420 96 15

Du kan också använda vårt bankgironummer: 5253-4815.

Företagspotten

Har du ett företag som vill vara med och fylla på Segerpotten så kan du göra det genom att fylla i formuläret här så skickar vi en faktura. Alla ni som skänker över 10 000:- kan, om ni vill, få er företagslogga med på sidan. Vi kontaktar er via e-post när inbetalningen registrerats. Klicka på knappen nedan för att visa formuläret.

Företagsbidrag

Företag som stöttar Segerpotten

Företagen nedan har skänkt mer än 10 000 kr.

Expect a Better Tomorrow

Det finns temadagar för det mesta men det fanns inte en dag för en bättre morgondag. Det var därför som vi på Sigma valde att göra nyårsafton till ”Internationella Expect a better tomorrow-dagen”. På denna dag och här på expectabettertomorrow.com, kommer olika välgörenhetsinitiativ och projekt initieras från år till år. Först ut är insamlingen Segerpotten.

Ett annorlunda välgörenhetsinitiativ

Till skillnad från många andra välgörenhetsorganisationer så använder vi inte insamlade medel till ”administrativa” kostnader. Inte en enda krona. Alla kostnader för att driva denna hemsida och de välgörenhetsinitiativ som presenteras här, står Sigma och Danir AB för. Det innebär att allt som du skänker går oavkortat till förmånstagaren.

Garanten

Sigmas ägare, Danir AB, är garanten för att alla insamlade medel kommer dit de ska och alla transaktioner bevakas av revisionsbyrån Deloitte som är tredjepartsgarant.
Sigma.se

Hur mycket vill du ge?

Företagsuppgifter